Të shkretit Shqipëtarët e diasporës jan te pa shkollum kan mbet me ide te viteve 90’? Thot Valon Syla

Të shkretit Shqipëtarët e diasporës jan te pa shkollum kan mbet me ide te viteve 90’? Thot Valon Syla

Valon Syla: ‘Shqipëtarët e diasporës jan te pa shkollum kan mbet me ide te viteve 90’?

Në një debbat në rubikon ku debatohej tema për diasporën, gazetari Valon Syla e quajti diasporen primitive dhe janë pasardhësit e analfabetave. Sipas gazetarit Valon Syla diaspora ka ende të menduarit e viteve 90.

Syla u shpreh kështu: Jemi shtet mo, nuk jena mo për vitra, logjika e diasporës osht një kulturë e vitrave.

Leave a Reply

Your email address will not be published.