Torbat e mbushur më para bien nga furgoni i blinduar, qytetarët amerikanë ndalin veturat që t’i marrin (Video)

Torbat e mbushur më para bien nga furgoni i blinduar, qytetarët amerikanë ndalin veturat që t’i marrin (Video)

Rreth 600 mijë dollarë kanë rënë nga një furgon që transportonte para në një autostradë në Ind ian ap olis të SH B A-ve, ndërsa po licia është vënë pas personave që i kanë marrë paratë që kishin rënë nëpër rrugë, duke kërkuar nga ata t’i kthejnë përndryshe rr e zik oj në të ak uz oh en për v je d hje.

Nuk dihet se si ishin hapur dyert e furgonit të bli nduar nga i cili kishin rënë paratë. Shumë vetura që kishin rastisur të jenë afër furgonit, ishin ndalur që të mbledhin sa më shumë para që mundeshin, ndërsa në internet janë publikuar pamjet e kësaj ngjarje.

“Thasët e mbushur me para kishin rënë nga furgoni në autostradë. Ishte një skenë si në filmat a ksion, ku paratë fluturonin nëpër autostradë, dhe veturat tjera ishin ndalur për t’i mbledhur ato”, ka deklaruar zë dhënësi i pol icis ë Br ock Mc Co oe.

Ai gjithashtu ka bërë të ditur se është vënë pas personave që kishin ndalur veturat për t’i mbledhur paratë. Ata tashmë kanë filluar t’i mbledhin informacionet dhe targat e të gjitha veturave të ndalura, dhe nga pronarët e tyre kërkojnë t’i kthejnë paratë, përndryshe do të dë no hen për v j edh je.

Leave a Reply

Your email address will not be published.