“Doktoret Nuk E Tregojnë”! DeI Receta E Lëngut Që Shëron Të Gjitha Dhe Mbahej E Fshehur

“Doktoret Nuk E Tregojnë”! DeI Receta E Lëngut Që Shëron Të Gjitha Dhe Mbahej E Fshehur

“Doktoret Nuk E Tregojnë”! DeI Receta E Lëngut Që Shëron Të Gjitha Dhe Mbahej E Fshehur
Shumica e mjekëve na rekomandojnë il açe të ndryshme, por edhe për efekt të marketingut, por a e dini se në kohët e lashta njerëzit nuk njihnin farmaci dhe jo më medikamente?

Ju do të pyesni po si ia bënin ata?

Ndaj dhe ne në këtë artikull kemi vendosur t’ju tregojmë përgatitjen e një “il açi” i cili është provuar efektiv dhe që mbahet “i fshehur” nga mjekët.

A jeni gati të filloni ta përgatisni atë?

Merrni disa copa hudhra, qërojini në pjesë të mëdha ato dhe më pas këto pjesë duhet t’i hidhni brenda një kavanozi prej qelqi.

Brenda kavanozit, deri në pjesën sa të mbulohen hudhrat, duhet të shtoni uje, dhe pasi ta keni kryer këtë veprim mbylleni kavanozin dhe lëreni në një vend të freskët dhe të errët. Në vendin e freskët dhe të errët duhet ta lini për 10 ditë, pa e hapur.

Pasi të kalojnë 10 ditët hapeni kavanozin dhe masën që është përfituar,përziheni me anë të një luge metalike dhe më pas mbylleni sërish dhe futeni në frigorifer. Pasi ju mësuat metodën se si ta bëni, juve ju duhet të mësoni se si duhet ta përdorni. Vijoni si më poshtë:

Merrni një gotë dhe mbusheni me ujë të pijshëm. Nga lëngu me hudhrat që krijuam, shtoni 2 ose 3 pika brenda gotës së ujit dhe pijeni. Këtë veprim duhet ta bëni sapo të hapni sytë në mëngjes, në drekë para vaktit tuaj dhe në darkë para se të bini në gjumë.

Shumica prej jush mund të pyesë se përse duhet konsumuar kjo përzierje? Përgjigjja është mjaft e thjeshtë, ky lëng shëron si më poshtë: Forcon sistemin imunitar dhe rregullon qarkullimin e gja kut, duke forcuar ndjeshëm edhe venat.

Ndihmon në kontrollin e nivelit të kolesterolit në trup dhe automatikisht bën balancimin e tij. Në rast vir usesh apo periudhash gripale, forcon ndjeshëm sistemin imunitar të trupit të njeriut.

Përshpejton metabolizmin, si edhe ndihmon personat që kanë pro bleme me astmën, gastritin dhe bronkitin. Siç e shikoni, ju do të keni përfitime të shumta me vetëm një lëng të thjeshtë edhe pa kosto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *