Tr.Agjike / Ndërron Jetë I Riu Shqiptar, Miqtë: O Lab Na Pikëllove, Qofsh I Xhenetit!

Tr.Agjike / Ndërron Jetë I Riu Shqiptar, Miqtë: O Lab Na Pikëllove, Qofsh I Xhenetit!

Ka ndërruar jetë, Labinot Aliaj, këshilltar komunal në komunën e Istogut
“Ngushëllime familjes dhe të gjithë atyre që e njohën Labin. Djal energjik që do i mungoj shoqërisë!

Ende spo mund të besoj për lajmin tro nditës. Ishalla në xhehnnet shoku”, ishte shkrimi i miqve të të ndjerit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.