Tra. Gjedi! 2 Vjeçarja Mby Tet Në Vaskë. Ja Ç’po Bënte E Ëma Saj

Tra. Gjedi! 2 Vjeçarja Mby Tet Në Vaskë. Ja Ç’po Bënte E Ëma Saj

Tra. Gjedi! 2 Vjeçarja Mby Tet Në Vaskë. Ja Ç’po Bënte E Ëma Saj

Gjatë kohës që e ishte duke e larë 2-­vjeçaren, ajo kishte pirë një shihe verë dhe më pas kishte dalë në rrugë duke pyetur kalimtarët nëse e kishin parë të bijën.

Jasmine Gregory, 24 vjeç, kishte patur atë ditë një vizitë nga punonjëse sociale e cila e kishte paral ajmëruar të mos i linte fëmijët të laheshin vetëm.

Trupi i pajetë i vogëlushes u gjet duke notuar në sipërfaqen e ujit të vaskës.Mamaja e pakujdesshme u ak uzua për vr asje të p aqëllimshme dhe negliz him.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *