Kapet mat deputeti/ ” Po shihte p0.rno ne parlament “. Jusitfikimi i tij..

Kapet mat deputeti/ ” Po shihte p0.rno ne parlament “. Jusitfikimi

Një deputet tajlandez u kap duke parë një film po rno në celularin e tij. Ronnathep Anuwat po shihte por no teksa në parlament po zhvillohej debati për buxhetin.
Reporterët arritën të fiksojnë pamjet nga lozha e tyre. Anuwat pa të paktën 10 minuta porno. / Hap Pamjet Ekskluzive pasi ta tejkalosh marketingun

Kur u pyet për këtë gjë, ai reagoi me turp. Por justifikimi i tij ishte i jashtëzakonshëm.
Ai tha se kishte marrë mesazh nga një vajzë që i kërkonte ndihmë dhe se i duheshin para. Ai nisi të shihte ‘mesazhin’ për të vlerësuar nëse vajza ishte vërtet në rre.zik.Me posht keni 2 video klikojeni te dyat jane me pjese te ndara

Kreu i parlamentit e ka paralajmëruar deputetin, por tha se nuk mund të ndërmarrë ndonjë hap pasi nuk ka pasur ankesa ndaj tij. Rregullorja nuk e ndalon një ligjvënës që të shohë materiale të ndryshme në celular.

Leave a Reply

Your email address will not be published.