Unë E Adhuroj Edi Ramën’/ Aktorja E Portokallisë Emërohet Drejtoreshë Kulture

Unë E Adhuroj Edi Ramën’/ Aktorja E Portokallisë Emërohet Drejtoreshë Kulture

‘Adh Uroj Edi Ramën’/ Aktorja E Portokallisë Emërohet Drejtoreshë Kulture
Pasi shfaqi adh urimin për Edi Ramën dhe pre tendon të ka ndidojë për deputete në Tropojë, aktorja e Portokallisë Ariola Demiri është emëruar Drejtore e Pallatit të Kultures dhe Muzeut në Bajram Curri.

Demiri edhe pse nuk shkon asnjë ditë në vendin e saj të punës në Bashkinë e Bajram Currit, rrogën e merr pa ndërprerje.
Dega e Partisë Demokratike Tropojë i bën thirrje qytetarëve të rrethit Tropojë, mediave audiovizive, organeve
li gjë-zbatuese të hetojnë dhe të ndërmarrin të gjitha masat li gjore për ndë shkimin e veprimeve të pali gjshme dhe korruptive në ku ndërshtim me procedurat li gjore të rilindasit të emëruar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.