Vetëm 1 lugë bën mrekuIli : Ul koIesterolin, ndihmon në Iehtësimin e frymëmarrjes dhe forcon zemrën..!

Vetëm 1 lugë bën mrekulli : Ul kolesterolin, ndihmon në lehtësimin e frymëmarrjes dhe forcon zemrën..!

Kombinimi i mjaltit dhe kanellën po bën mrekulli për sëm. undje të ndryshme. Parandalon su. lmet në zemër, ul kolesterolin, ndihmon në lehtësimin e frymëmarrjes dhe forcon zemrën.

Ushqimi i vetëm në botë që nuk ka datën e skadimit, por mund të kristalizohet nëse qëndron më gjatë në një vend të freskët është mjalti.

Shumë nga kompanitë farmac eutike të famshme nuk e kuptojnë faktin se mjalti i kombinuar me kanellë shëron sëm. undje të ndryshme dhe ka një efekt të madh në trupin e njeriut.

Nëse dëshironi të hiqni qafe inf. eksionet e fshikëzës, mund ta bëni me 2 lugë kanelle dhe një lugë mjalti të përzier në një gotë me ujë të vakët. Ky kombinim me sukses shkat ërron bak. teret në fshikëz.

Bëni një përzierje nga gjysëm lugë çaji kanellë dhe një lugë çaji mjaltë. Konsumoni këtë përzierje çdo mëngjes. Ky kombinim parandalon su. lmin në zemër, ul kolesterolin dhe forcon zemrën.

Mbrohuni nga të ftohtit me një majë kanelle dhe një lugë gjelle mjaltë të ngrohtë. Konsumoni këtë kombinim për tre ditë, dhe jo vetëm që ju çliroheni nga sëm. undja, por gjithashtu do të pastroni sinuset tuaja.

Nëse vuani nga artriti, duhet të konsumoni çdo ditë një pije të bërë nga dy lugë mjaltë dhe një lugë çaji kanelle në një gotë me ujë të nxehtë. Pija duhet të konsumohet në mëngjes dhe në mbrëmje.

Për ata që vuajnë nga kolesteroli i lartë, do të duhen tre lugë çaji kanellë dhe dy lugë mjaltë të përzier në ½ litër ujë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.