Veterani Dhe Politikani I Njohur: Mos U Ktheft Kurrë Nga Haga Hashim Thaçi Dhe As Kadri Veseli

Veterani Dhe Politikani I Njohur: Mos U Ktheft Kurrë Nga Haga Hashim Thaçi Dhe As Kadri Veseli

Tahiraj, ish-bashkë l uftëtar i her oit të kombit Sali Çekaj, ka bërë një koment lidhur me shkuarjen e Kadri Veseli drejt Hagës.

Ku do të intervistohet nga Gjykata Speciale.

Tahiraj në postimin e tij potencon se Veseli duhet ta mbrojë “të ze zën” e tij që i ka bërë vendit, dhe ta lerë anash pastërtinë e lu ftës çl irimtare se nuk ka nevojë për mbro jtjen nga lideri i PDK-së / Hap Pamjet Ekskluzive pasi ta tejkalosh marke tingun

Leave a Reply

Your email address will not be published.