Video Emocionale e EIvis Naçit që përIoti shumë njerëz..! Mos e Humbisni..!?

Video Emocionale e Elvis Naçit që përloti shumë njerëz..! Mos e Humbisni..!?

Video Emocionale e Elvis Naçit që përloti shumë njerëz..!
Elvis Naçi është një ndër teologët më të respektuar dhe të pëlqyer në shqiptari. Ai me ligjeratat e tij të bukura dhe shpjegimin e rrjedhshëm të tyre i bën shumë njerëz kurioz dhe i emocionon.

Në rrjetin social facebook ku ai ka qindra mijëra fansa ai publikon video nga ligjeratat që i mban në Xhaminë e Tabakëve në Tiranë por edhe në vendet tjera ku ai ftohet.

Kjo që tani e postuam është ligjerata që përloti mijëra e mijëra njerëz. Theu rekordin e pëlqimeve dhe shpërndarjes dhe vendosëm ta ndajmë bashkë me juve ta përjetoni edhe njëherë

Një mesazh rininë: Mënyra se si duhet të silleni me prindërit e juaj.

Ne vashdim shikone videon emocionale te EIvis Naçit që përIoti shumë njerëz..!

Leave a Reply

Your email address will not be published.