Vogëlushin Në Foto E Njihni Dot ? Ai Është Tani Një Prej Këngëtarëve Më Të Pëlqyer Shqiptarë

Vogëlushin Në Foto E Njihni Dot ? Ai Është Tani Një Prej Këngëtarëve Më Të Pëlqyer Shqiptarë

Seldi Qalliu është këngëtar shumë i dashur dhe i njohur për publikun.Përveç muzikës që bën, Seldi është tejet i përfolur sidomos për jetën e tij private.
Seldi posedon me mijëra ndjekës në rrjete sociale, ku nuk mungon me postime të ndryshme.
Së fundi, ai ka ndarë një foto nga fëmijëria, e ku duket se ka qenë po kaq simpatik sa tani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.