Xhavit HaIiti: “PopuIIi nuk l’a din rëndësin shtetit edhe pse shteti i Kosovës bën gjithëçka për popuIlin”

Xhavit Haliti: “Populli nuk I’a din rëndësin shtetit edhe pse shteti i Kosovës bën gjithëçka për popullin”
Në një dekl aratë të sotit Haliti ka folur për shumë çështje të Kosovës, taksës, liberalizimit por në fund foli dhe për popullin e Kosovës që thotë që janë mosmi.rnjohës ndaj shtetit të tyre.

Populli nuk i’a din shtetit dhe njerëzve që e udhëheqin Kosovën, ata bëjnë gjithëçka në të mirën e popullit, por populli i’a kthen shpindën shtetit nuk i’a din, është shprehur Haliti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.