Kur Zoti thot bëhet / 41 vjeçarja lind binjak pasi mjekët i thanë se nuk mund të ketë kurrë fëmijë!

Kur Zoti thot bëhet / 41 vjeçarja lind binjak pasi mjekët i thanë se nuk mund të ketë kurrë fëmijë!

Kur Zoti thot bëhet / 41 vjeçarja lind binjak pasi mjekët i thanë se nuk mund të ketë kurrë fëmijë!

41 vjeçarja lind binjak pasi lu.ftoi ka’ncerin, pavarësisht se mjekët i thanë se nuk mund të ketë kurrë fëmijë!

Një grua ka lindur binjakë, ani pse mjekët i thanë se nuk kishte fare gjasa ose tejet të pakta që ajo të kishte fëmijë pas trajtimit të ka’ncerit në qafën e mitrës.

Rebecca Allen kishte hequr pjesën më të madhe të qafës së mitrës pas diagnozës së saj në 2017, e cila e la atë në rrezik të lartë të abortit nëse ajo mbetet shtatëzënë, transmeton Indeksonline.

Pasi e mposhti ka’ncerin, ajo filloi të provonte për një fëmijë gjashtë muaj më vonë, porse shtatëzania nuk i shkoi siç duhet pasi ajo abortoi.

Pasi pësuan goditjen në zemër të një aborti, Allen, 41 vjeç, mësoi që ishte shtatzënë dhe po priste binjakë.

Luna dhe Seren kanë lindur në qershor 2019 nga një seksion i urgjencës C pas 34 javësh për shkak të frikës se ata nuk do të mbijetonin. Tani ajo po jeton ditët më të mira në jetën e saj së bashku me dy vajzat binjake!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *