Të gjithë ju hidhni lëvoren e qepëve: Nuk do të besoni sa mund t’ju ​​ndihmojë..!?

Të gjithë ju hidhni lëvoren e qepëve: Nuk do të besoni sa mund t’ju ​​ndihmojë..!?

Të gjithë ju hidhni “lëkurën” e qepës dhe nuk e dini sa e mirë është për shëndetin tuaj. Disa pjesë të perimeve hidhen rregullisht, siç është lëvorja e qepës.

Këtu janë përfitimet e kësaj pjese të qepës:

-zvogëlon kolesterolin LDL dhe presionin e gjakut

-kunder alergjive

-ul inflamacionin

Stimulon rritjen dhe funksionimin e muskujve

-kuron depresionin

-trajton disa forma të kancerit

Përdorime të tjera:
Disa njerëz rekomandojnë lëvoren e qepës për të qetësuar zgjeben dhe probleme të tjera të lëkurës. Supa e qepës është gjithashtu e njohur për zbutjen e flokëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *