Ja këto jane 5 simptomat gjatë shtatzanisë të cilat tregojnë se ju do të keni një djalë

Ja këto jane 5 simptomat gjatë shtatzanisë të cilat tregojnë se ju do të keni një djalë

Si një nënë shtatzënë, njerëzit pyesin nëse bebi që keni brenda jush është një vajzë e vogël apo një djalë i ëmbël dhe kjo është një pyetje me të cilën ndoshta e keni dëgjuar shumë shpesh.

Ndjenja e zakonshme dikton që rritja e shanseve për të konceptuar një djalë apo një vajzë janë tregime të grave të vjetra. Por, çka nëse ka ndonjë të vërtetë në këto legjenda? Dhe, a mund të tregojnë simptoma të caktuara se do të jesh një mama krenare e një fëmije? Sa e pabesueshme aq sa tingëllon, është shumë e vërtetë! Këtu mësojmë më shumë rreth simptomave të foshnjës gjatë shtatzënisë së hershme.

Disa nga simptomat e dukshme të lindjes së djalit gjatë shtatzënisë janë:

Kur jeni shta tzënë me një djalë, ju do të keni një mall të madh për ushqime të thartuara ose ushqime të kripura.

Gjinia e fëmijës suaj të palindur kryesisht ndikon pak në ndryshime të sjelljes. Gratë me natyrë agresive, të guximshme dhe dominuese kanë më shumë gjasa të mbajnë një djalë, dhe aspekti i sjelljes është i lidhur me nivele të rritura të testosteronit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *