Rrëfimi i nuses / Familja Korçare Nuk Lë Nusen Të Shkojë Në Dasmën E Vëllait / Kjo Eshte Arsyeja ..

Rrëfimi i nuses / Familja Korçare Nuk Lë Nusen Të Shkojë Në Dasmën E Vëllait / Kjo Eshte Arsyeja ..

Në emisionin “Historia ime” në Tv Klan ka qenë nëna e një djali autik Antigona. Ajo ka rr ëfyer se është nga Bureli dhe u ma rtua në Korçë .

Pro blemet më të mëdha në familje nisën kur lindi djali.

Burri i saj nd ikohej shumë nga prindërit të cilët nuk i jepnin lekë për nevojat e tyre personale .

Pasi lindi djali, ai filloi të kishte p robleme shë ndetësore dhe ata nuk dëshironin ta dërgonin nëpër spitale apo t’i blinin il açet që i duheshin .

Madje e keq u shqyenin, ndaj e pakënaqur, Antigona e mori djalin kur ai ishte vetëm një vjeç dhe iku nga shtëpia e të shoqit, i cili nuk donte t’ja dinte për ta. Nda rja zyrtare me dokumenta është bërë në muajin Qe rshor të këtij viti. Antigona para 5 vitesh, u vendos në Durrës, në një shtëpi me qera, ku jeton vetëm me djalin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *