Simptomat e Sihrit (Magjise) ne Shtepi..!? Mos i neglizhoni..!?

Simptomat e Sihrit (Magjise) ne Shtepi..!? Mos i neglizhoni..!?

Këtu janë disa simptoma dhe gjendje që i paraqiten njerëzve të shtëpisë në të cilën është bërë sihri ose shumicës së njerëzve që jetojnë aty dhe kjo aludon për prezencën e sihrit në këtë shtëpi.
Prej këtyre simptomave janë:

-Ndryshimi i menjëhershëm prej dashurisë në urrejtje dhe armiqësi ose prej shëndetit në sëmundje, prej adhurimit në mëkat dhe shpërndahet pikëllimi dhe ngushtimi në shtëpi.
-Ndjenja e banorëve të shtëpisë ose njërit prej tyre të nxiton në fjalë dhe vepra pa pasur vullnet dhe pastaj të ndjenë keqardhje pas kryerjes së veprës.

-Ndjenja e dhimbjes poshtë shpinës ose goditje e problemeve me mitrën etj.

Per te kuptuar me mire keto simptoma ju ftojm qe te shikoni videon ne vazhdim..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *