E Dhimshme Sapo Mberriti Ne Turqi Per Kurim, Vd Ès Nga K Orona Pedagogu I Njohur Shqiptar

E Dhimshme Sapo Mberriti Ne Turqi Per Kurim, Vd Ès Nga K Orona Pedagogu I Njohur Shqiptar

Bëhet me dije se ai ka ndë rr uar jetë sapo mbërriti në Turqi ku ishte nisur me charter për të marrë kurim pasi gjendja shë ndetësore e tij ishte përk eqësuar shumë.

Mësohet se ai ka qenë i shtruar në sp italin Sanatorium në Tiranë, ku për shk ak të gj endjes së rënduar.

Familja ka vendosur që ta nisë drejt Turqisë, por Dyrmishi ka ndë rruar jetë rrugës.

Lajmin e h idhur e ka k onfirmuar njësia vendosure e kujdesit sh ëndetësor Gramsh me anë të një postimi në rrjetet sociale, ku th ekson se karriera e tij e gjatë la gjurmë në sistemin arsimor.

Kontributi profesional dhe shoqëror i mësues do të mbetet i vlerësuar ndër breza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *