Vjen Një Pro.vokim Nga PoIi’tikani Serb E Thotë Në Mes Të Shqipërisë: Shkodra Është Qytet Serb E Ka ÇIiruar Gjyshi Im

Vjen Një Pro.vokim Nga PoIi’tikani Serb E Thotë Në Mes Të Shqipërisë: Shkodra Është Qytet Serb E Ka ÇIiruar Gjyshi Im

Një p olitikan serb ka vendosur të t ra zojë ujërat, duke bërë një deklaratë të fortë për qytetin verior të Shqipërisë, Shkodrën.

Po litikani serb, i cili jeton në Mal të Zi, Vladislav Dajkovic, ka postuar një foto nga Shkodra dhe shkruan se e konsideron qytet serb.

Madje me krenari thotë se Shkodrën e ka çl iruar stërgjyshi i tij, dhe se nuk e harron historinë ku është i lidhur ngushtësisht për shkak të traditës familjare.

“Sot kam vizituar qytetin antik serb Shkodra, në Shqipëri. Për këtë qytet më lidh tradita familjare, sepse Esad Pasha ia ka dorë zuar çelësat e qytetit gjatë çlirimit malazez të Shkodrës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *