Kam pirë këtë lëng për 20 ditë dhe tani veshkat e mia janë të kristalta..!?

Kam pirë këtë lëng për 20 ditë dhe tani veshkat e mia janë të kristalta..!?

Përvoja e lexuesit tonë: “Kam vuajtur shumë dhimbje për shkak të një guri në veshkë dhe vetëm uji i melit më shpëtoi. Guri ishte ngulur në kanalet e mia, kështu që unë duhej të merrja antibiotikë. Terapia ime zgjati 20 ditë dhe kur më në fund e hodha gurin, nuk mund të besoja se sa i madh ishte.

RECETA: Një lugë gjelle mel derdhet me 200 ml ujë të zier dhe lihet të laget. Përgatitet në mbrëmje, pastaj në mëngjes, të nesërmen, përzieni pak dhe pini vetëm lëngun. Sapo të merret doza e mëngjesit, përgatitet një dozë e re e cila merret natën para se të shkoni në shtrat. Dhe kështu me radhë, vazhdimisht derisa të hidhet rëra ose guri. Për mua, kjo zgjati 20 ditë. Pra, doza ditore është dy gota, një në mëngjes dhe një në mbrëmje.

Drithëra të lirë që veshkat i duan dhe trupi i shijon ato
Kjo drithëra e lirë mund të blihet në të gjitha dyqanet e ushqimeve të shëndetshme, dhe meqenëse përdoret si ilaç, duhet të blini cilësinë më të lartë, mundësisht organike.

Ilaçi më i lirë dhe më efektiv për të gjithë ata që kanë probleme me veshkat është meli. Kjo kokërr e fuqishme ka aftësinë për të zgjidhur të gjitha problemet e veshkave në vetëm dy javë: heq rërën dhe eliminon infeksionet.

Sidoqoftë, meli është gjithashtu një ushqim i shkëlqyeshëm për njerëzit anemikë. Dhe është një ushqim i mirë për të gjithë ata që vuajnë nga artriti.

Deri vonë, meli mendohej se ishte ushqim për të varfrit, për t’u dhënë zogjve, por kjo kokërr e vogël ishte ngrënë nga sllavët shumë kohë më parë, para se misri të mbërrinte në Evropë.

Eshtë një pije e shkëlqyeshme për veshkat. Në mbrëmje, vendosni 200 g meli në një enë më të thellë dhe hidhni mbi të 2 litra ujë.

Ditën tjetër, kullojeni ujin e turbullt që meli nuk e ka thithur në mëngjes. Ky ujë pihet si ilaç gjatë gjithë ditës, mundësisht i plotë ose në një sasi që i përshtatet trupit tonë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *