E prerë / Imami nga Tirana thotë se nuk lejohet t’u urohet katolikëve Krishtlindja

E prerë / Imami nga Tirana thotë se nuk lejohet t’u urohet katolikëve Krishtlindja

Imam dhe ligjërues nga Tirana ka thënë se nuk është e lejuar që të urohen katolikët për Krishlindje.
Në një postim në rrjetin e tij social facebook ai ka ndarë me shokët e tij një video ku ka folur për festat që nuk janë islame. Derisa një qytetarë e ka pyetur atë se a është e lejuar me fenë islame që t’i urohet dikujt festa e Krishlindjes, ai ka thënë që jo. Poashtu ai pretendon që besimtarët mysliman nuk duhet të qëndrojnë aty ku festohen krishtlindjet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *