Ndodh Hataja Gjatë Dasmës She Mbet Restauranti, Hu’mbin Jetën 17 Dasmorë…

Ndodh Hataja Gjatë Dasmës She Mbet Restauranti, Hu’mbin Jetën 17 Dasmorë…

Të paktën 17 njerëz vd iqën të Sht’unën kur u rr ëzua një restorant në Kinën veriore, thanë mediat shtetërore, me ekipet e shpwtimit që tërhoqën dhjetëra të mb’ijetuar nga rrë.nojat dhe duke kërkuar të tjerët që besohet të ishin bll’okuar poshtw tyre.

Ndërtesa dy katëshe e përdorur për organizime festive u shemb nw orwt e para tw mwngjesit tw sotwm në qarkun Xiangfen, në provincën Shanxi në Kinë, sipas transmetuesit CGTN.

Agjensia e lajmeve Xinhua raportoi se “janë nxjerrë 45 persona, nga të cilët 17 ishin të vd .ekur, shtatë të pla. gosur rë’ndë dhe 21 të pla. gosur lehtë”. Shpëtuesit, treguan imazhet, me një pikturë dekorative që shihet në njërin prej pak mureve ende të paprekura.

Shtatëqind njerëz u përfshinë në operacionin e shpëtimit. Ndërsa shkaku i kat.astrofës nuk ishte menjëherë i qartë, Kina nuk është e huaj për shembjen e ndërtimeve dhe aks. identet vde .kjeprurëse në ndërtim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *