Hulumtimi i fundit nga Specialistet: Gjendet përbërësi natyral i cili do t’iu shpetoj juve nje here e mire nga lukthi

Hulumtimi i fundit nga Specialistet: Gjendet përbërësi natyral i cili do t’iu shpetoj juve nje here e mire nga lukthi

Nëse jeni duke përjetuar djegie të gjoksit, gjëja e parë që ju shkon ndërmend është një zgjidhje e shpejtë. Deri më tani një ndër këto zgjidhje ka qenë soda, e cila me përmbajten e saj krejtësisht bazike arrinë ta qetësojë dje gien e lukthit.

Kjo gendje zakonisht shkaktohet nga ngrënia e ushqimeve pi.ka.nte, me shumë yndyrë apo brumërat. Gjithsesi, disa alternativa të shpejta për zgjidhjen e këtij problemi janë:

Xhenxhefili– është përdorur me vite të tëra, për trajtimin e shumë shenjave. Një ndër to është edhe dj egia e lukthit. Ju mund ta përdorni atë duke e përzier me çaj apo me ujë të ngrohtë.

Uthulla e mollës-është një ilaç natyral për trajtimin e këtij problemi.

Çamçakëzi– mund ta stimuloj prodhimin e salivës apo pështymës, e cila ka aftësi ta zbutë dje gien dhe ta pastroj lukthin nga aciditeti i tepërt.

Disa alternativa ta tjera janë: humbni peshë, mos konsumoni alk. ol, mos pini duhan, shmangni konsumimin e qepëve dhe pijeve me gaz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *