Me pyetjen: Nëse e kemi kaluar Koronavirusin a duhet që ta bëjmë va ksinën? Ja si pergjigjet mjeku i njohur

Me pyetjen: Nëse e kemi kaluar Koronavirusin a duhet që ta bëjmë va ksinën? Ja si pergjigjet mjeku i njohur

Imunologu: Nëse keni kaluar koronavirusin, nuk keni nevojë për va ksinë Mjeku imunolog Genc Sulçebe u shpreh se personat që kanë kaluar koronavirusin n uk kanë nevojë që ta kryejnë va ksinë.

Sipas tij nëse kanë antitrupa n uk kanë nevojë që të bëjnë këtë va ksinë.

“Personat që e kanë kaluar koronavirusin nuk kanë nevojë që ta bëjnë va ksinën.

Va ksinimin e bëjmë për të krijuar imunitetin dhe kjo do të krijohet kur të krijohen antitrupat.

Pand emia thuhet se të paktën janë 6 muaj antitrupat.

Janë vetëm maja e ajsbergut dhe pas qëndron një ‘ush tri’ që ndihmon trupin”, tha mjeku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *