Soda E Bukës Bën MrekuIIi Kundër Rrudhave, Përdoreni Në Këtë Mënyrë Do T’i Larguar Ato Për 1 Muaj..!?

Soda E Bukës Bën Mrekulli Kundër Rrudhave, Përdoreni Në Këtë Mënyrë Do T’i Larguar Ato Për 1 Muaj..!?

Shumica e grave marrin trajtime të veçanta të fytyrës për të l uft uar procesin e plakjes.
Ka produkte të ndryshme në treg që luf toj në pamjen e puçrave të fytyrës, pikave të errëta, rrathëve të errët rreth syve dhe rrudhave, por shumica e tyre janë të shtrenjta dhe humbin efektivitetin e tyre në një kohë shumë të shkurtër.

Ky anti-inflamator i fuqishëm, anti-oksidues dhe një agjent antibiotik ka gamë të gjerë të përfitimeve shëndetësore. Recetën mund ta ndiqni më poshtë:

Uthull molle, sodë buke, ½-ta e gotës ujë, ½-ta e limonit, mjaltë. Udhësuesit:

Merrni ujin, shtrydhni limonin dhe vendosni të gjithë përbërësit që përmendëm më lart. Përzieni mirë derisa të merrni një përzierje homogjene.

Aplikoni atë në fytyrën tuaj dhe lini të qëndrojë brenda natës. Përsëriteni procedurën çdo natë para se të shkoni në gjumë për 1 muaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *