Në Kërkim Nga Rendi Mirpo Stresi Kështu U Përgjigjet: “I Vura Fl.Akën, Tani Vazhdoni…”

Në Kërkim Nga Rendi Mirpo Stresi Kështu U Përgjigjet: “I Vura Fl.Akën, Tani Vazhdoni…”

Stresi ka marrë përsipër të gjithë organizimin e pr.otestës, duke u shprehur se nuk kishin për qëllim të di.gjnin zbukurimet e Krishtlindjeve por situata doli nga kontrolli.

TIRANË– Reperi Arkimed Lushaj, gjithashtu i njohur me emrin e artit Stresi, ka folur për herë të parë nga arr.atia lidhur me pr.otestën e djeshme për Klodian Rashën, ku edhe vetë ishte pjesëmarrës. Stresi ka marrë përsipër të gjithë organizimin e pro.testës, duke u shprehur se nuk kishin për qëllim të di.gjnin zbukurimet e Krishtlindjeve por situata doli nga kontrolli.

Gjatë rrëfimit të tij në një live me ndjekësit e tij, Stresi nuk e fshehu zem.ratën me kolegë, personazhe publikë dhe moderatorë që e kr.itikuan për aktet e pr.otestës, duke i of.enduar. Ai paralajmëroi se nuk do të ishte në pr.otestën që do të zhvillohet sot, duke premtuar se do të ndodhej në shesh sa herë të kishte pa’drejtësi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *