Rep Artisti Stresi Nuk I Ndahet Ramës: Po Vij Me Djem Nga Kosova, Dorëzo Veliun Ose Do Të Dj Egim Shtëpinë Në Surrel

Rep Artisti Stresi Nuk I Ndahet Ramës: Po Vij Me Djem Nga Kosova, Dorëzo Veliun Ose Do Të Dj Egim Shtëpinë Në Surrel

Njoftoi në një intervistë për media e kosovës se ishte larguar në shtetin fqinj pasi e kishin shp allur në kërkim.

Ai shtoi se do të jepte deklaratën e tij për p olicinë dhe para pak minutash paralajmëroi me anë të një mesazhi në pro filin e tij në Instagram, Ramën.

Ai bën th irrje që të shk arkohet Drejtori i Përgjithshëm i Po.licisë së Shtetit, Ardi Veliu. Në të k undërt ka pa ralajmëruar protesta të forta, duke i thënë Ramës se do i digjet shtëpia në Surrel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *