lnfektologu / A Do Ketë Masa Të Reja Gjatë Fundvitit? Flet Valbon Krasniqi

Ai thotë se gjithçka varet nga situata ep idemiologjike.

“Ne jemi duke e përcjell me vëmendje të madhe situatën me Covi d-19 dhe jo vetëm numrin e rasteve të reja të inf ektuara. Jemi duke i përcjell edhe kapacitetet tona spitalore. Jemi duke e përcjell edhe mënyrën e respektimit të këtyre masave nga ana e qytetarëve, nga ana e institucioneve, nga ana e bizneseve dhe të gjitha segmentet e jetës”, thotë Krasniqi.

“Në takimet tona të rregullta konsultative që i kemi, ne i analizojmë të gjithë këta indikatorë dhe mbi bazën e tyre pastaj propozohet qeverisë marrja e masave të caktuara”, shtoi ai në RTV Dukagjini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *