Ajo vendosi një lëvore bananeje në frigorifer: Zgjidhi një problem që e shqetësonte gjatë gjithë jetës së saj!

Ajo vendosi një lëvore bananeje në frigorifer: Zgjidhi një problem që e shqetësonte gjatë gjithë jetës së saj!

Për shumë njerëz, dhimbjet e kokës janë një vështirësi me të cilën përballen çdo ditë. Edhe pse ka shumë ilaçe për këtë dhimbje, ekziston një e thjeshtë, të cilën me siguri e keni në shtëpi.

E vetmja gjë që ju nevojitet është një banane, dhe ne ndajmë përvojën e një gruaje të dëshpëruar.

“Ndjeva një dhimbje koke të fortë që më zgjoi për ndonjë arsye dhe nuk doja të helmohesha me ilaçe që nuk më ndihmojnë dhe vetëm irritojnë stomakun.

Më kujtohej këshilla që komshia ime më dha një ditë më parë: të provoja një hile bananeje.

Unë hëngra të gjithë bananen dhe nuk e hodha lëvoren, por e lashë në frigorifer të ftohet.

Pas rreth 15 minutash, nxora lëvoren, u shtriva në shtrat, u vendosa rehat në një jastëk dhe vendosa lëvoren në ballë.

Korja më ftohu ballin, ndjeva ndjesinë time të shtuar dhe pulsimi ngadalë u ngadalësua.

Kjo procedurë më relaksoi aq shumë sa koka ndaloi të më dhembte dhe më në fund më zuri gjumi. Doja ta ndaja këtë përvojë me ju, kështu që mbase do të ndihmojë dikë tjetër me këtë problem “.

Leave a Reply

Your email address will not be published.