Antibiotiku më i mirë natyror që qetëson menjëherë inflamacionin..!? Kujdes Inflamacioni është rrënja e gjithë të këqijave..!?

Antibiotiku më i mirë natyror që qetëson menjëherë inflamacionin..!? Kujdes Inflamacioni është rrënja e gjithë të këqijave..!?

Shumë që kanë provuar këtë ilaç natyral kanë thënë, “Epo, kjo është e mahnitshme, funksionon menjëherë, fyti nuk më dhemb më, kështu që kjo duhet të shitet në një farmaci ”

Shafran i Indisë dhe mjalti si ilaç, i njohur gjithashtu si një përzierje e artë, janë një kombinim shumë i fuqishëm – një antibiotik natyral. Mbi këtë bazë, përbërës të tjerë mjekësorë mund të shtohen për të përshpejtuar dhe rritur efektivitetin e tij.

Ndryshe nga antibiotikët sintetikë, kombinimi i shafranit të Indisë dhe mjaltit siguron një ilaç natyral që nuk dëmton florën e zorrëve. Përkundrazi, kontribuon në funksionimin më të mirë të zorrëve dhe përmirësimin e florës së zorrëve.

Përzierja e shafranit të Indisë dhe mjaltit stimulon sistemin e mbrojtjes, mbron trupin nga sëmundje të ndryshme dhe ndihmon në trajtimin e infeksioneve të frymëmarrjes. Ky antibiotik përgatitet shumë lehtë dhe ka shije të shkëlqyeshme

PERBERESIT E NEVOJSHM:

1 lugë shafran i Indisë
100 g mjaltë

PROCEDURA:

Përziejini mirë përbërësit. Për thithjen më të shpejtë të shafranit të Indisë mund të shtoni pak vaj kokosit ose vaj ulliri dhe një majë piper të zi.

Kjo përzierje përdoret për të parandaluar ftohjet, por edhe për të lehtësuar dhe trajtuar simptomat. Përzierja mund të shtohet në qumësht ose çaj.

DOZIMI: Në rast se keni tashmë një të ftohtë, mjalti i artë përdoret si më poshtë: në ditën e parë, gjysmë lugë çaji çdo orë; Dita e dytë – gjysmë lugë çaji çdo dy orë: Dita e tretë – gjysmë lugë çaji tre deri në katër herë në ditë.

Shënim: Në rast të hemofilisë, hipertensionit ose diabetit, është e nevojshme të këshilloheni me mjekun tuaj paraprakisht, pasi shafran i Indisë mund të ulë nivelet e sheqerit në gjak dhe të hollojë gjakun. Njerëzit me fshikëz e tëmthit duhet të jenë veçanërisht të kujdesshëm, sepse shafran i Indisë çon në tkurrje të indeve muskulore nga fshikëza e tëmthit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.