Deputeti Gjuzi: Kam In Formacion Të Sigurt, Po Lici Që Vr Au Të Riun Ishte I Dr Oguar

Deputeti Gjuzi: Kam In Formacion Të Sigurt, Po Lici Që Vr Au Të Riun Ishte I Dr Oguar

Deputeti Kujtim Gjuzi de klaron se ka in formacione të sigurta se efektivi i po licisë që vr au të riun Klodian Rasha në datë 8 dhj etor ka qenë nën efektin e dr ogës. Gjuzi thotë se i riu është rra hur dhe dh unuar ba rbarisht nga “sku adra e pu shkatimit te shtetit “ju nte us htarake”. Me posht keni 2 video kl.ikoj.eni te dyat jane me pjese te ndara

“Punonjesi i p0licise se shtetit qe vr au te riun K.R me date 08.12.2020 ora 01:44 ka qene nen ef ektin e dr oges, per kete pro kuroria e pergjitheshme dhe gjy kata duhet te gjithe sku adres se pu shkatimit t’u beje testin e dr oges dhe alk oolit.

I riu K.R i vra re pas shpine nga shteti dhe shtetaret e tij kri minele nuk kane qene ne kushtet e vetembrojtjes ek streme por me pare se te vri tej i riu K.R. eshte rra hur dhe dhu nuar b arbarisht nga skuadra e pu shkatimit te shtetit “ju nte us htarake” e ge neral Edvin Kristaq Gedaf Rama” shkruan ai ndër të tjera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *