Kujdes Nëna / Vajza 5 Vjeçe Gëlltit Diçka Që Të Gjithë E Kemi Në Shtëpi Si Zbukurim, Nëna E Saj Rrëqeth: Tregoni Kujdes Sepse Mjekët Mezi E Shpëtuan Vajzën Time, Zgjati 5 Orë Op Eracioni

Kujdes Nëna / Vajza 5 Vjeçe Gëlltit Diçka Që Të Gjithë E Kemi Në Shtëpi Si Zbukurim, Nëna E Saj Rrëqeth: Tregoni Kujdes Sepse Mjekët Mezi E Shpëtuan Vajzën Time, Zgjati 5 Orë Op Eracioni

Një vajzë 5 vjeçe ka gëlltitur 21 topa magnetikë. Si raportohet vajza e vogël nga Danimarka ka dashur të bezdisë vëllanë e tij më të madh dhe ndaj ka gëlltitur edhe topat magnetikë.Ajo i kapi topat me dorë dhe i futi në gojë. Nëna e Michelles së vogël u mundua të bënte çdo gjë për të shpëtuar vajzën e saj. Ajo mendoi se vajza e saj ishte mirë dhe e harroi atë që ndodhi, por dy javë më vonë vajza e saj nisi të villte.

Topat janë magnetikë, ata ishin fërkuar me njëri-tjetrin dhe kishin shkuar në stomakun e të vogëls. Stomaku dhe zorrët e saj ishin plot me vr ima. Ope raci oni zgjati pesë orë.

Nëna e saj tha;

Unë fajësoj veten time ashtu dhe e shoh veten si një nënë të keqe. Pse nuk e kuptova më parë atë që kishte ndodhur.”

Nëna e saj postoi fotot e topave dhe i postoi ato në rrjetet sociale dhe u bëri thirrje edhe nënave të tjera të tregojnë kujdes, sepse vajzës së saj mund t’i kishte ndodhur më e keqja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.