EIvis Naçi Dhe HaIil Kastrati Jane Turpi I Gjithë Shqipëtarëve Por Njerëzit Nuk i Njohin..!?

Elvis Naçi Dhe Halil Kastrati Jane TuRpi I Gjithë Shqipëtarëve Por Njerëzit Nuk i Njohin..!?

Elvis Naçi Dhe Halil Kastrati Jane TuRpi I Gjithë Shqipëtarëve Por Njerëzit Nuk i Njohin..!?
Është e turpshme me ua kallxu fytyrat e njerëzve. Shko e fotografo shtëpitë.

Halil Kastrati e Elvis Naci kanë kriju in ferioritet me ata fëmijë. Te ologu e ka vendin në xhami, e jo nëpër fonadacione. Fondet të mos shkojnë në duar të hoxhollarve”, ka thënë ajo në një emision televiziv, transmeton Periskopi
Huduti me disa ak uza shumë të rënda ndaj dy hoxhallarëve të njohur të cilët po i ndihmojnë shumë shqipëtarëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.