Dimitar Politikani maqedonas del kun;dër shqiptarëve: “Mos të lejojmë shtimin e tyre artificial”

Dimitar Politikani maqedonas del kun;dër shqiptarëve: “Mos të lejojmë shtimin e tyre artificial”

Kryetari i partisë ‘E ma jta’, Dimitar Apasiev në ‘Facebook’ ka rea guar në lidhjes me Propozim-ligjin për ndryshime të Ligjit për shtetësi. hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Apasievit i pengon që LSDM-ja ka siguruar kuo rum për t’u miratuar propozim-ndryshimi i Ligjit për shtetësi të Aleancës për Shqiptarët dhe Alternatiës. Sipas tij, ky ligj është sh0 vi.ni.z ëm.

“Në mënyrë arti fic iale mundësohet që 70.000 kosovarë të marrin shtetësinë e Maqedonisë”, shkruan Apasiev.

Leave a Reply

Your email address will not be published.