“Do ju ndodhë “mágjía”, Hidh piper dhe kripë tek Iimoni dhe do më uroni gjithmonë që e ndava me ju këtë..!?

“Do ju ndodhë “mágjía”, Hidh piper dhe kripë tek limoni dhe do më uroni gjithmonë që e ndava me ju këtë

Gjatë 24 orëve të ditës tonë, shumica prej nesh përballet me çaste kur nuk ndihet i qetë.

Këto çaste në shumicën e rasteve shoqerëhen me dh.imbje të ndryshme dhe jo më kot papritur ju ka ndodhur t’ju nisë t’ju dh.ëmbin dh.ëmbët, apo t’ju dh.ëmbë koka apo edhe shumë e shumë pro.bleme të tjera.

Çfarë bëni ju në këto raste? Me siguri të madhe ju menjëherë i drejtoheni një dyqani për të marrë një medikament qetësues, por që nga sot nuk do ta bëni më.

Në këtë artikull do t’ju tregojmë një mënyrë mjaft efikase dhe shumë antyrale dhe popullore që ju të keni veten tuaj në kontroll pa përdorur asnjë il.aç që do t’ju dë.mtonte organizmin tuaj.

Të gjithë kemi dëgjuar për vlerat e mëdha shëndetësore të limonit, por në kombinim me piperin dhe kripen e kualitetit të lartë, ka mundësi të shër.ojë 9 pro.bleme shëndetësore.

Është kùrë për dh.embjet e fytit.
Si ta bëni këtë gjë:

Bëni një përzierje me një lugë gjelle lëng limoni të freskët, 1/2 e një luge çaji piper të zi dhe një lugë çaji kripë të cilësisë së lartë.

Përz.ieni përbërjen në një gotë me ujë të ngrohtë dhe mbajeni masën në fyt disa herë në ditë, kjo lehtëson dh.imbjen e fytit dhe kollën

Ju mund të lironi hundët ku ju z.ihen.
Si ta bëni këtë gjë:

Piperin e zi, kanellë dhe pak lëng limoni përz.ieni mirë dhe thit.hni me hundë vetëm aromën e kësaj përzierje, hundët e juaja do të lirohen dhe teshtitja do të lehtësohet.

Për ata që kanë pro.bleme me gurin në tèmth.
Gurët në fsh.ikëzën e tèmthèt janë pro.blem jo i rrallë tek njerëzit dhe pro.blem ky që zakonisht zgjidhet me kiru.rgji.

Por, kjo gjendje mund të tra.jtohet edhe me metoda natyrale.

Si ta bëni këtë gjë:

Nd.ajeni gotën në 4 pjesë dhe 3 pjesë mbusheni me vaj ulliri, një pjesë me lëng limoni dhe shtoni pak piper të zi, kjo përz.ierje pasi të pihet do të shka.tërrojë gurët e tèmthít.

Për t’u dobësuar më shpejt se dietat.
Si ta bëni këtë gjë:

Kombinoni 1/4 e luges së çajit piper të zi, 2 lugë lëng limoni të freskët dhe një lugë gjelle mjaltë të papërpunuar me një gotë ujë.

Ky ila.ç përmir.ëson metabolizmin tuaj. Falë polifenoleve nga limoni ju do të keni një metabolizëm të rregulluar mirë dhe yndyrërat do të dig.jen më lehtë.

Ku ju ka nisur dh.imbja e një dh.ëmbi.
Si ta bëni këtë gjë:

Përz.ihet 1/2 e luges së çajit piper i zi dhe 1/2 e lugës së çajit me vaj karafili.

Dh.imbja e dh.ëmbit do të lehtësohet shumë shpejtë.

Aplikojeni në dhëmbë 2/3 herë në ditë dhe mos hani ushqime me sheqer.

Kur trupi juaj është ftohur dhe ju ka kápùr gripi.
Si ta bëni këtë gjë:

Shtr.ydhni lëngun nga gjysma e një limoni në një gotë me ujë të ngrohtë.

Ju në këtë mënyrë do të ulni sim.ptomat e të ftohtit e gjithashtu nëse kësaj mase me ujë pak të ngrohët i shtohet një lugë mjaltë, do të jetë edhe më efektive.

Leave a Reply

Your email address will not be published.