Doktori i njohur bën një zbulim fantastik: Kjo është vitamina e cila do t’iu mbaj larg nga K-virusi

Doktori i njohur bën një zbulim fantastik: Kjo është vitamina e cila do t’iu mbaj larg nga K-virusi

Të gjithë njerëzit në botë fri kësohen se mos preken me koronavirus, pas rasteve të shumta të zbuluara, sidomos në fillim të pand emisë, ndërsa edhe të tjera personalitete zbuluan se mund të ketë një valë të dytë.

Ndoshta nuk duhet të presim ndonjë mrekulli për të ulur rrez. ikun që paraqet koronavirusi, por “il’açi” është zbuluar nga një doktor dhe profesor i njohur amerikan.

Një mjek i Universitetit të Bostonit thotë se një sasi e mjaftueshme e vitaminës D mund të ulë rrez. ikun e prekjes nga koronavirusi me 54%, raportuan mediat e huaja.

“Njerëzit kanë qenë në kërkim të il’açit magjik ose duke pritur vaksinën dhe duke mos kërkuar diçka kaq të thjeshtë”, tha Dr. Michael Holick, profesor i mjekësisë, fiziologjisë dhe biofizikës në Shkollën e Mjekësisë të Universitetit të Bostonit.

Holick dhe kolegët e tij studiuan mos trat e gja kut të më shumë se 190 000 amerikanëve nga të 50 shtetet dhe zbuluan se ata që kishin nivele të mangëta të vitaminës D kishin 54% pozitivitet më të lartë të koronavirusit krahasuar me ata me nivele të përshtatshme të vitaminës D në gj ak.

Leave a Reply

Your email address will not be published.