Dr. Italian Jep De Klaratën E Madhe: “Politikanët Të Và Ksinohen Së Pari Që Ta Shohim Si Funksionon”

Dr. Italian Jep De Klaratën E Madhe: “Politikanët Të Và Ksinohen Së Pari Që Ta Shohim Si Funksionon”

Mjeku Massimo Andreoni me anë të një de klarate u ka bërë thirrje të fo rtë të gjithë politikanëve që ta provojnë ato të parët va ksinën an ti c ovid

“Ekziston një sistem për të cilin të gjithë duhet të bien dakord, si ata që duan të shpëtojnë jetë, ashtu edhe ata që kujdesen për ekonominë, i cili është va ksinimi.

Do të ishte një sinjal i shkëlqyeshëm, me sens qytetar dhe përgjegjësi, që të gjithë politikanët të va ksinohen ndaj pa ndemise”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.