Drlion Gashi E Quan Dr. Shefqet Krasniqin ManipuIues, Sharës, Fyes Dhe..!?

Drlion Gashi E Quan Dr. Shefqet Krasniqin Manipulues, Sharës, Fyes Dhe…..

Drlion Gashi E Quan Dr. Shefqet Krasniqin Manipulues, Sharës, Fyes Dhe…..
Hoxha kosovar Drilon Gashi ka drejtuar akuza të rënda ndaj hoxhës Shefqet Krasniqi.Përmes një postimi në llogarinë e tij në Facebook, Gashi e ka quajtur paragjykues, kontradiktor, manipulues, sharës, fyes dhe moralizues

Ky reagim i tij vjen pasi Krasniqi tha se s’merret me njerëz “të cekët”, duke aluduar për Gashin, pas një pyetje që i bëri në emision një qytetar lidhur me një deklaratë të këtij të fundit.“Nuk merrem me njerëz të cekët, të cilët flasin për Allahun nga uni, hamendja , urrejta e injoranca”, ka thënë Krasniqi për Gashin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.