E gjitha “Është E Vërtetë”, Ana Sqaron Foton Në Shtrat Me Arjonin: I Vajta Në Shtëpi Se Ishte Pa Qejf LAJME

E gjitha “Është E Vërtetë”, Ana Sqaron Foton Në Shtrat Me Arjonin: I Vajta Në Shtëpi Se Ishte Pa Qejf LAJME

Pas fotos që tr azoi ujërat, të cilën Arjoni e postoi në rrjetin e tij social, ku shfaqej në shtrat me Anën, kjo e fundit ka sq aruar gjithçka në puntatën e sotme në Përp uthen.

E shfaqur në lot në një l idhje Skype ajo tregon:

“Eshtë m oment i vë shtirë, por ajo që më l ëndon më shumë kur shoh mamin tim me lot, se unë e di që jam e pastër, dhe vëllezërve të mi u them që të mos bëjnë g abime karshi meje duke më parë nga emisioni.

Unë dua të jem e fortë dhe t’u them vëllezërve të mi që të mos bëjnë ga bime që nesër të pendohen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.