Kjo Eshte Bebja Kosovare Më Me Fat Në Zvicër, Ja Arsyeja

Kjo Eshte Bebja Kosovare Më Me Fat Në Zvicër, Ja Arsyeja

Nëna Lirija dhe babai Remziu gëzohen shumë në radhë të parë për lindjen pa pr obleme të djalit. Por edhe për shumën prej 750 eurosh, e cila i është dorëzuar si ndihmë fillestare familjes së re.
Lindja e Anik Januzit është pritur me shampanjë në maternitetin e spitalit të qytetit Passau.

Kjo për faktin se Aniku është foshnja e parë e l indur këtë vit në këtë spital, shkruan Pnp.de. Dhe mjeku Dupper u bë, me insistimin e personelit mj ekësor edhe nun i të porsal indurit.

Ndërkohë, Aniku dhe prindërit e tij mund të qëndrojnë komodë në ambientet e klinikës dhe të shohin me optimizëm para vetes. Në banesën e tyre gjithçka është përgatitur, thonë prindërit e rinj, Lirije (26) dhe Remzi Januzi (38), transmeton Albinfo.ch. Gjësende për foshnjën duhet të ketë sa të duash, të mbetura nga vëllai i Anikut, Ajani tashmë 2-vjeçar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.