Ja Si E Fitoi Mercedesin Te Ri Shqiptari, Vetëm Me Nje Gotë Ujë Qe Ia Jep Plakës Qe Kishte Nevoje

Ja Si E Fitoi Mercedesin Te Ri Shqiptari, Vetëm Me Nje Gotë Ujë Qe Ia Jep Plakës Qe Kishte Nevoje

Gjermani eshte bere enderr per te gjithe shqiptaret.Dhe te gjithe duan te ikin atje.

Por nje djal nga shqiperia i eshte ndryshuar jeta pasi ishte ne spital nje grua gjermane i ka kerkuar nje nder qe ti jepte nje gote me uje.

Ne diten e fundit ai duke u larguar e moshuara e therret dhe e falenderon dhe i jep nje zarf ku ne shenje falenderimi i ka dhuruar nje makine.
Ndaj pas nje vepre te mire fshihet nje e mire me e madhe.

E mira do te kthehet me te mire dhe kjo eshte dicka madheshtore.

Leave a Reply

Your email address will not be published.