Gazetari dhe Ish-deputeti Milaim Zeka I Del Në Mb Rojtje Valon Sylës: Ai Nuk E Ur Ren Di Asporën, Thjesht E Thotë Atë Që E Mendon

Gazetari dhe Ish-deputeti Milaim Zeka I Del Në Mb Rojtje Valon Sylës: Ai Nuk E Ur Ren Di Asporën, Thjesht E Thotë Atë Që E Mendon

Ish-deputeti Milaim Zeka sot është takuar me gazetarin Valon Syla, të cilit i ka dalur në mbr ojtje pas debatit lidhur me di asporën, raporton Gazeta Metro.

Zeka përmes një shkrimi në rrjetin social Fa cebook, ka thënë se Syla nuk e ur ren di asporën, thjeshtë e thotë atë që e mendon.

“Valonit i thash, qe me krejte bu dallakite qe i ka di aspora, mos me kane ne, bash ba gla te kalit kishin hanger shume njereze.

Mos me kane di aspora, as nuk kish pas sistem paralel, as lu fte, as U ÇK, as kurgja hiqe.”, ka shkruar Zeka.

Leave a Reply

Your email address will not be published.