H.Kitchen / Shef Renati i hodhi tiganin, konkurenti më pas e plasi në tokë/ Ja si është gjendja shëndetësore e shefit, kjo s’ka ndodhur më parë

H.Kitchen / Shef Renati i hodhi tiganin, konkurenti më pas e plasi në tokë/ Ja si është gjendja shëndetësore e shefit, kjo s’ka ndodhur më parë

Hell’s Kitchen mbrëmjen e sotme është pë rbal lur me një ngjarje që s’ka ndodhur kurrë më parë.

Gjithçka ndodhi kur shef Renato hedh tiganin me patate të Eusebios, ndërsa ky i fundit re volt ohet e fillon të ofendojë. Më pas konkurrenti përplas banakun në nerva e sipër dhe e pë rplas në tokë shefin Djall.

Ky veprim i pandodhur më parë ka shkaktuar përj asht imin e tij nga kuzhina më e famshme në Shqipëri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.