Ja 9 fakte rreth ci’stave ovariane që çdo grua duhet të dijë

Ja 9 fakte rreth ci’stave ovariane që çdo grua duhet të dijë

Ekzistojnë kaq shumë vezore të gruas. E megjithatë ato janë duke u mbajtur, më të fortë se kurrë, duke ju kaluar nëpër faza të bukura të jetës, njëra pas tjetrës.

Vendosja e një qese të ujit të nxehtë në bark ose në zonën e legenit menjëherë zbut dhimbjen e shkaktuar nga cistat ovariane.

Vaj pluhur stimulon sistemet limfatike dhe të qarkullimit të gjakut dhe konsiderohet si një nga mjetet më efektive në shtëpi për cistat ovariane. Përhapeni ca vaj pluhur në një pëlhurë flaneli dhe mbuloni barkun tuaj me të. Vendosni një peshqir mbi rroba të ngjyrosura me vaj dhe vendosni një qese të ujit të nxehtë mbi të.

Çaji kamomil në çast redukton dhimbjen, dhe pronat e saj qetësues të ju ndihmojë të relaksoheni. Çaji kamomil gjithashtu ndihmon në rregullimin e ciklit tuaj me;strual.

Leave a Reply

Your email address will not be published.