Ja se si ju mund te largoni bak/terin i cili po u shkakton fryrje barku dhe dhimbje ne stomak

Ja se si ju mund te largoni bak/terin i cili po u shkakton fryrje barku dhe dhimbje ne stomak

Përgjatë një kontrolli të rregullt mjekësor, helioba kteri nuk është gjëja që dëshironi të mësoni se po qarkullon në trupin tuaj.

Ky bakter synon sistemin e tretjes, duke shkaktuar kështu zhvillimin e ulcerave dhe nganjëherë kan ce. rit. Heliobakteri shkat ërron rreshtimin e stomakut dhe mund të hyjë në trupin tuaj më së shpeshti përmes ushqimeve dhe ujit të kontaminuar.

Por, ekzistojnë disa mjete natyrale që mund të përgatiteni në shtëpi dhe ata do ta trajtojnë këtë infe ksion.

Në ndërkohë, juve do iu duhet patjetër të shmangni gjithçka që përmban material toksik dhe kimikate. Mukoza më vonë e rreshtimit në stomakun tonë është vendi ku lind bak teri i tme. rrshëm.

Shumë ekspertë të shëndetit po e quajnë atë bakteret ulçerë, ngase po prodhon citozan, i cili po shkakton zhvillimin e ulcerave të stomakut.

Sidoqoftë, këto janë ushqimet që duhet të merrni për trajtimin e kësaj bak tere në mënyrë natyrale:

– Lëngu i boronicës

– Mjaltë “Manuka”

– Farat e zeza

– Probiotikët

– Çaji i gjelbër

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *