Ja sirupi ideal për këtë problem të stinës : Pregatitet lehtë dhe konsumohet 1 lugë caji cdo 3 orë

Ja sirupi ideal për këtë problem të stinës : Pregatitet lehtë dhe konsumohet 1 lugë caji cdo 3 orë

Kollitja është një refleks natyror i traktit respirator, për të elim inuar mikroorganizmat që ndikojnë në rrugët e frymëmarrjes. Në shumë raste, ne shkojmë për il’açe në farmaci për të zgjidhur problemin. Por, ato në të shumtën e rastëve nuk e zgjedhin problemin tonë në mënyrën e duhur.

Një nga mjetet më të mira natyrore për trajtimin e kollës, inflamacioneve të fytit dhe inf eksioneve të frymëmarrjes është një shurup i bërë me qepë dhe sheqer.

Unik Portal ju sjell recetën që me kombinimin e këtyre dy përbërësve mund të sjellë shumë përfitime për ju.

Ky shurup mund të ndikoj pozitivisht duke:

1.Qetësuar fytin

Ekspektoran

Antibio tik

Redukton inflamacionin

Anti-ale rgjen

Tani që i njihni përfitimet e këtij shurupi, ne do t’ju mësojmë se si ta përgatisni atë. Ky është një il’aç shumë i vjetër dhe shumë popullor. Ai përgatitet në shtëi dhe ka një efekt të jashtëza konshëm.

Dhe më e mira nga të gjitha, ajo mund të përdoret nga të rriturit dhe fëmijët.

Përbërësit:

– 1 qepë;

– sheqeri

Udhëzime

Pritini qepën në feta. Vendosini këto feta në një tenxhere të madhe dhe shtoni ato. Vendosni një shtresë qepësh, pastaj një shtresë sheqeri, një shtresë tjetër qepësh, një tjetër sheqer, e kështu me radhë, duke përfunduar me një shtresë sheqeri.

Mbulo tenxheren dhe lëreni ashtu për një natë. Ditën tjetër ju do ta keni të gatshëm shurupin tuaj. Ju duhet ta merrni një lugë çaji çdo 3 orë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.