Jo e zakont / Në Këtë Qytet Shqiptar Prodhohet Qumështi I Gomarit, Do Të Mbeteni Pa Fjalë Sa Kushton: Ja Sa S Ëmundje Shëron

Jo e zakont / Në Këtë Qytet Shqiptar Prodhohet Qumështi I Gomarit, Do Të Mbeteni Pa Fjalë Sa Kushton: Ja Sa S Ëmundje Shëron

Qumështi i gomaricës është një nga kurat e fundit alternative që shqiptarët po pr ovojnë teksa vazhdon e përhapet p andemia e Covi dit-19.

Në fshatin Papër, një fermë për mirërritjen e gomaricave po vëren shtim të interesit për këtë qumësht, për shkak të vetive sh ëruese që pretendohen që nga lashtësia.

Riza Kikia: Trajton rrugët e frymëmarrje, rigjeneron dhe pastron mvshkëritë, ndihmon në heqjen e kollës, në heqjen e al ergjive apo të br onshitit apo te a stmës dhe ka një rritje të imunitetit.

Një litër qumësht gomarice kushton 50 eu ro dhe përdoret edhe për qëllime kozmetike. Regina Beqiri (farmaciste) : Dihet për efektshmërinë e tij në bukur. Kleopatra ka përdorur vaskat me qumësht gomarice për trajtimin e lëkurës së saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.