Kjo Eshtë Gjyshja Më E Keqe Në Botë, Vetëm Se Mbesa I Bëri Zhurmë Ajo E Kapi Dhe I Futi Në Sy…./ E Vogla Nuk Pushonte Së Qari: S’të Dua Më…

Kjo Eshtë Gjyshja Më E Keqe Në Botë, Vetëm Se Mbesa I Bëri Zhurmë Ajo E Kapi Dhe I Futi Në Sy…./ E Vogla Nuk Pushonte Së Qari: S’të Dua Më…

Gjyshet thuhet se bëjnë çdo gjë për t’i lumturuar nipat dhe mbesat e tyre. Por një gjyshe nuk ka bërë kështu.Irmgard S. thuhet se ka kapur mbesën e saj duke bërë zhurmë dhe nga inati i ka hedhur në sy spraj me spec djegës. Mbesa e saj ka thënë se nuk e do më gjyshen e saj, pas asaj që i ka bërë.

Ajo ka thënë:
Ajo nuk është më gjyshja ime nuk dua ta shikoj asnjëherë. Ndihem shumë keq që kam një gjyshe të tillë.

Kurse e moshuara është dë nuar me një gjo bë për atë që ka bërë, por ajo ka thënë se nuk është penduar për atë që ka bërë dhe se nuk ndihet keq.

Leave a Reply

Your email address will not be published.