l riu nga Kosova për ta fituar një televizor: Zhvishet në mes të qendrës tregtare

I riu nga Kosova për ta fituar një televizor: Zhvishet në mes të qendrës tregtare

Xhurim Dema në emisionin Humbësi-Fiton në Klan Kosova ka arritur ta bindë Enisin nga Prizreni që të zhvishet në një qendër tregtare . Kjo u bë me qëllimin për të fituar një televizor.
I riu ishte vetëm në të brendshme dhe eci nëpër qendrën tregtare vetëm për të fituar në fund televizorin.
Në fund të rrugëtimit që pati, Enisi mori dhuratën ashtu siç i ishte premtuar. shiko vjideon me poshte

Leave a Reply

Your email address will not be published.