Laert Vasili Aktor l Njohur Degjeneron Elvis Naçin: E Ka Kthyer Fenë Në Biznes, U Thotë Shqiptarëve Blini Syzet E Mia Të Shkoni Në Parajsë

Laert Vasili Aktor l Njohur Degjeneron Elvis Naçin: E Ka Kthyer Fenë Në Biznes, U Thotë Shqiptarëve Blini Syzet E Mia Të Shkoni Në Parajsë

Për aktorin Laert Vasili feja dhe biznesi nuk mund të shkojnë bashkë. Duke komentuar foton e imamit Elvis Naçi ku reklamonte dyqanin e syzeve, ai deklaroi mbrëmjen e djeshme në PolitikOn me Alfred Lelën se një fenomen të tillë mund ta gjesh vetëm në Shqipëri.Vasili: Personazh me emrin e një rrokeri. Kjo vetëm në Shqipëri mund të ndodhë. Ka pozicionin e imamit, nuk e di çfarë është. Merret me biznes bën dhe bamirësi, nuk e di. hape me poshtye linkun per tapare videon

Leave a Reply

Your email address will not be published.